Interapy

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 18/02/2018 om 17:34 door Mark.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #217734
  Mark
  Moderator

   interapy logo
   interapy.nl

   Ben je verkracht of aangerand? Ben je misbruikt? Als je een nare seksuele ervaring hebt gehad kan dat veel invloed hebben op hoe je je voelt. Je merkt misschien dat je gespannen en angstig bent of wordt soms ineens overvallen door flashbacks of je hebt nachtmerries waarin het lijkt alsof je het opnieuw beleeft. Je voelt je vernederd, onveilig en je kunt lichamelijke klachten hebben. Het denken aan de seksueel traumatische ervaring roept vaak zoveel pijn, verdriet, angst of andere moeilijke gevoelens op dat je de herinneringen het liefst ver weg stopt.

   Verwerken van de nare seksuele ervaring is het doel van de Interapy behandeling. Als je zoiets naars hebt meegemaakt zijn de herinneringen zijn vaak zo pijnlijk, angstig of verdrietig dat je ze liever uit de weg gaat. Vaak gaat dat een poosje goed, maar het vermijden van herinneringen kan er voor zorgen dat de nare ervaring niet goed verwerkt wordt.

   In de Interapy behandeling ga je de verwerking op gang brengen. Door je bloot te stellen aan de meest pijnlijke herinneringen, geef je jezelf de kans om de nare ervaring te verwerken. Dat is niet makkelijk, maar zal er voor zorgen dat de herinneringen minder pijnlijk worden. Ook onderzoek je wat de ervaring op dit moment nog voor invloed heeft op hoe je denkt en voelt. Je neemt je negatieve gedachten onder de loep en onderzoekt of je deze kunt vervangen door andere, meer helpende gedachten.

   Wij bieden de behandeling van seksueel trauma volledig online aan maar ook hybride of traditioneel op één van onze vestigingen in het land.

   Met Interapy ben je sneller beter, al meer dan 15 jaar online therapie voor psychische klachten. Effectieve behandeling door een ervaren online psycholoog, waar en wanneer het jou uitkomt. Toch iemand zien? Dat kan ook, op één van onze vestigingen door het hele land. Interapy is een erkende GGZ instelling.

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 15 ▪︎ leden online: 0
  No users are currently active
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.776, reacties: 21.210, leden: 2.840