Herstelacademie

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 14/03/2021 om 08:23 door Mark.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #257655
  Mark
  Moderator

   herstelacademie.be

   Wat doen wij precies?
   De cursussen aan een HerstelAcademie zijn kortdurend en focussen op het vaardiger worden in het leven met een psychische kwetsbaarheid. Ze helpen je om actief je herstel(proces) in eigen handen te nemen, bewuste stappen voorwaarts te zetten om daarna als volwaardige burger je plaats (weer) in te nemen in de maatschappij.

   Ons vormingsaanbod is uniek!
   Namelijk, twee docenten, enerzijds een persoon met ervaringskennis en anderzijds een hulpverlener, doceren samen een cursus. Als duo brengen zij een warme boodschap van hoop, begrip, veerkracht en toekomstperspectief.

   Voor wie?
   We richten ons in de eerste plaats naar iedereen die wil werken aan zijn psychisch herstel. Daarnaast staat ons aanbod open voor elke geïnteresseerde burger die hieraan wil bijdragen: naasten, vrienden, familieleden en (toekomstige) hulpverleners.

   Uiteraard vinden we het uiterst belangrijk dat elke student zich goed voelt tijdens (het verloop van) een cursus. Daarom hechten we veel belang aan de creatie van een veilige omgeving waar je jezelf kan zijn en we respectvol met elkaar omgaan.

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 11 ▪︎ leden online: 2
  Peerke, R.M.
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.598, reacties: 19.927, leden: 2.478