Herlaarhof – centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Hulpverleningsinstanties Herlaarhof – centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 12/11/2018 om 21:26 door Luka.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #230324
  Luka
  Moderator


   herlaarhof.nl

   Herlaarhof is het expertisecentrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Wij zijn er voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar die (complexe) problemen hebben thuis, op school of in het contact met leeftijdsgenoten. Wanneer je bij Herlaarhof in behandeling komt heb je bijvoorbeeld veel last van: onzeker en/of angstig zijn, in de war zijn, druk en/of agressief zijn, depressief en/of verdrietig zijn, concentratie- en/of aandachtsproblemen, eet- en/of slaapproblemen en tics en/of dwanghandelingen. Herlaarhof doet onderzoek en kijkt naar wat de oorzaak van je problemen kan zijn: heb je bijvoorbeeld autisme, ADHD, een trauma of depressie? Tijdens de behandeling wordt er samen met jou, je ouders en eventueel je school gekeken hoe we jullie het beste kunnen helpen.

   Herlaarhof heeft vestigingen in Vught, Veldhoven, Helmond, Oss, Zaltbommel, Waalwijk en ‘s-Hertogenbosch.

   Onze opnamemogelijkheid, het multifunctioneel centrum voor kinderen met een licht verstandelijke beperking en het Top Referent Trauma Centrum hebben een bovenregionale functie. Ook bieden we jeugdhulpverlening.

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 19 ▪︎ leden online: 0
  No users are currently active
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.787, reacties: 21.267, leden: 2.865