Eleos

 • Dit onderwerp bevat 1 reactie, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 24/04/2019 om 17:40 door Mark.
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Reacties
 • #218770
  Mark
  Moderator

   eleos.nl

   Eleos is specialist in de christelijke geestelijke gezondheidszorg. We doen ons werk volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Maar er is iets dat Eleos bijzonder maakt. Wij doen ons werk namelijk ook vanuit ons geloof in God. We geloven dat hij de Maker van het leven is en ons beter kent dan wie dan ook. Bij Eleos werken we vanuit de overtuiging dat geloof en psychisch functioneren onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Vanuit dit geloof maken we contact met jou.

   Vanuit ons geloof in God werken we samen aan herstel. We zijn daarbij overtuigd van de kracht van sociale verbanden zoals gezin, school en kerk. We gaan met jou aan het werk op alle terreinen van het leven waarbij je hulp nodig hebt. We bieden hiervoor behandeling, specialistische begeleiding thuis of hulp in één van onze herstelcentra.

   Bij Eleos zijn we niet van grote woorden. Die helpen je niet, kleine stapjes wel. We kijken goed naar wat bij jou past. En helpen je om afscheid te nemen van oude gewoonten in je gedrag. Om relaties te herstellen. Of om je problemen hanteerbaarder te maken, zodat je ze kunt verdragen en ze jouw leven niet meer overweldigen. We blijven bij je zo kort als kan, maar zo lang als nodig is. Zodat je ruimte kunt maken voor een volgende stap.

   #238596
   Mark
   Moderator
   Topic starter

    Nieuwe behandellocatie in Gouda vanaf 13 mei 2019

    Vanaf 13 mei biedt Eleos ggz-behandeling aan in Gouda. Op deze nieuwe locatie bieden we basis-ggz en gespecialiseerde ggz aan kinderen, jongeren en volwassenen.

    Veel cliënten van Eleos moeten nu voor behandeling afreizen naar Dordrecht. Met het openen van de nieuwe locatie kunnen we vijf dagen per week ggz-behandeling aanbieden voor mensen uit Gouda en omstreken. Door het openen van deze locatie, maakt Eleos christelijke ggz ook beschikbaar voor mensen in Gouda. Het adres van onze locatie in Gouda is: Nieuwe Gouwe Westzijde 1.

    Bron: eleos.nl

   2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
   • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
   gasten online: 18 ▪︎ leden online: 4
   Lotteeh, Moderator, Peer, Fabienne001
   FORUM STATISTIEKEN
   topics: 3.760, reacties: 21.129, leden: 2.799