Dolleman

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 06/12/2018 om 21:39 door Malinche.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #231852
  Malinche
  Lid LSG

   Er staat elke dag wel iets in de krant over seksueel geweld en misbruik. Vandaag las ik zo iets in een onverwacht bericht. Ken je die president van de Filippijnen? Duterte die als een dolleman te keer gaat, vooral tegen drugshandelaren maar ook tegen verslaafden. Nu las ik:

   De Filipijnse president Rodrigo Duterte is weer eens flink tekeer gegaan tegen de rooms-katholieke bisschoppen in zijn land. Hij bestempelde hen als volstrekt nutteloos. Zonder God was er van zijn leven niet veel terecht gekomen, bekende Duterte woensdag in manilla, maar die God is volgens hem dan ook niet thuis in de katholieke kerk. “Die bisschoppen van jullie, breng maar om. Die stommelingen zijn ntteloos. Ze leveren alleen maar in het wilde weg kritiek.”

   Nee, dan zijn eigen God. De 73-jarige president noemde hem gezegend met gezond mensenverstand. “Ik heb nooit beweerd dat ik atheïst ben. Het presidentschap is een godsgeschenk, aldus de zelden fijnbesnaarde Duterte op de website van de krant Sun Star.

   Duterte nam in het verleden geregeld katholieke priesters en bisschoppen op de korrel genomen, ondermeer wegens de beschuldigingen van corruptie en seksueel misbruik. Zelf zegt hij daarvan tijdens zijn schooltijd in Davao-Stad het slachtoffer te zijn geworden.

   Kijk, nou snap ik ineens die president een stuk beter!!!!

   Bron: noordhollandsdagblad.nl

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 16 ▪︎ leden online: 2
  Lotteeh, Trees50
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.766, reacties: 21.156, leden: 2.812