Discovery + – House of Hammer

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 07/09/2022 om 23:14 door Luka.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #273988
  Luka
  Moderator

   Verschillende slachtoffers van Armie Hammer spreken zich in de nieuwe docuserie House of Hammer uit over hun ervaringen rondom seksueel misbruik. Ook opent zijn tante Casey Hammer een boekje over de familie.

   “Als je met hem bent, ben je helemaal van hem.”

   HOUSE OF HAMMER
   De driedelige docuserie House of Hammer draait om Call Me By Your Name-acteur Armie Hammer en zijn familie. In 2021 komen de eerste verhalen over aanvaringen die vrouwen met Armie Hammer hebben gehad aan het licht. Hierna wordt Armie hoofdverdachte in een onderzoek rondom beschuldigingen van verkrachting en mishandeling.

   COURTNEY
   De serie begint met ex-vriendin Courtney Vucekovich en slachtoffer Julia Morrison die zich uitspreken over Armie. In 2019 ontmoetten Courtney en Armie elkaar. Op dat moment is Armie nog getrouwd en hebben hij en zijn vrouw twee kinderen. “Hij loog over dat hij en zijn vrouw uit elkaar waren. Dit geloofde ik en hierna hadden we elke dag, de hele dag door contact met elkaar. We bespraken alles met elkaar; hij vertelde over zijn trauma’s en ik over die van mij.”

   “De eerste keer dat ik met Armie afsprak, nam hij mij mee ‘op avontuur in een woestijn’. Ik weet nog dat ik het leuk vond, maar tegelijkertijd was ik bang omdat ik hem nog nooit had ontmoet. De drie weken die volgden hebben we elke dag samen doorgebracht.” Courtney vertelt dat het magisch voelde en dat ze erg verliefd op hem werd. “Maar er waren ook momenten dat het niet goed voelde.”

   “Armie haalde mij een keer op en had een bruine tas bij zich waar touwen in zaten. Die avond gingen we uit eten. Hij een paar drankjes op, maar de sfeer voelde heel raar. Hij begon over de touwen en mijn hart zakte op dat moment naar mijn maag. Hij zei dat hij tot nu toe alleen poppen had vastgebonden en hij wilde zijn fantasie om een persoon vast te binden graag waarmaken.”

   DUISTER
   De berichten die Armie stuurt worden steeds duisterder. In één van de berichten zegt hij dat hij een hert heeft vermoord en zijn hart heeft opgegeten. Vanaf het moment dat naar buiten komt, is op elke nieuwssite te lezen dat Armie een kannibaal is. Mensen op social media uiten zich over dit nieuws, maar er worden voornamelijk grappen over gemaakt.

   MISHANDELD EN MISBRUIKT
   In 2021 spreekt advocate Gloria Allred zich uit namens haar cliënte genaamd Effie. Zij zegt vier uur lang verkracht te zijn door Armie. Effie ontmoet Armie via Facebook als ze twintig is. “Ik werd mentaal en fysiek mishandeld door Armie. In april 2017 heeft hij mij vier uur lang verkracht en sloeg hij met mijn hoofd tegen de muur. Ik probeerde weg te kruipen, maar dat liet hij niet toe.” Hierna start de politie een onderzoek, omdat Armie Hammer verdacht wordt van seksueel misbruik en mishandeling. Armie’s advocaten stellen dat de aanklachten van de verschillende vrouwen niet waar zijn.

   LAUREN KAE
   De ervaringen die verschillende vrouwen met Armie Hammer hebben gehad komen aan het licht en Lauren Kae start haar eigen onderzoek. Zij komt erachter dat de tante van Armie, Casey Hammer, een boek geschreven heeft over haar familie. Tijdens het lezen daarvan deelt Lauren haar bevindingen op TikTok.

   De video’s gaan viral en de familie Hammer krijgt steeds meer negatieve aandacht. “Ik wilde haar bedanken dat ze op het internet de waarheid heeft verteld. Je wordt niet zomaar wakker met het idee om mensen te mishandelen. Het komt ergens vandaan”, aldus Casey Hammer.

   FAMILIE HAMMER
   Casey Hammer opent in de serie een boekje over de familie Hammer en dan met name de mannen in de familie. “Mijn ouders hadden altijd ruzie toen ik klein was, waar vaak ook fysiek geweld bij kwam kijken. Toen ik ouder werd, werden de ruzies ook steeds erger. Mijn moeder wilde mijn vader verlaten, maar mijn opa liet dat niet toe. Hij wilde dat de familie zijn goede naam zou behouden. De mensen die daar niet aan voldeden, zouden de familie uit worden gezet.”

   In de docureeks wordt het gedrag van zowel Armie’s vader als opa ten opzichte van vrouwen beschreven. Dit gedrag lijkt veel op het gedrag dat de acteur naar de vrouwen zou hebben geuit. “Armie had het vaak over hoe slecht de mannen in zijn familie waren. Maar hij leek zich er niet voor te schamen. Hij leek er zelfs trots op,” aldus Courtney.

   De driedelige docuserie is vanaf 2 september  te zien op Discovery+.

   Bron: Linda >> 

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 13 ▪︎ leden online: 0
  No users are currently active
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.760, reacties: 21.126, leden: 2.799