Centrum Buitengewoon

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 16/04/2022 om 11:52 door Mark.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #271342
  Mark
  Moderator

   centrumbuitengewoon.nl

   Centrum Buitengewoon is een bijzondere GGZ instelling in Wapenveld, midden in de natuur. Wij zijn gespecialiseerd in traumabehandeling, en geven met name veel intensieve ambulante traumabehandeling in de vorm van dagbehandeling. Wij bouwen de behandeling van andere psychische problematiek steeds meer af, zodat we meer ruimte hebben om mensen met hardnekkige traumaklachten optimaal verder te helpen. Centrum Buitengewoon is sinds kort een erkende GGZ instelling waarin voornamelijk Specialistische GGZ wordt aangeboden.

   Binnen ons team werken verschillende disciplines. Naast psychologen en een psychotherapeut zijn er een psychiater, een hypnotherapeut, adem- en ontspanningstherapeut en diverse vaktherapeuten (psychomotore- beeldend- en dramatherapeuten). Met dit zeer ervaren team bieden wij buitengewoon doeltreffende hulpverlening, met een stevige wetenschappelijke basis en de blik op vernieuwing.

   De naam Buitengewoon staat niet alleen voor ‘buiten het gewone durven stappen’, maar ook voor ‘buiten heel gewoon vinden’. Wij werken veel buiten, of halen waar dat niet kan het buitengevoel naar binnen. Ook zetten wij op een wetenschappelijk onderbouwde manier paarden in binnen onze behandelingen. Daarom is onze thuisbasis gevestigd op een prachtige paarden accommodatie.

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 20 ▪︎ leden online: 0
  No users are currently active
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.776, reacties: 21.207, leden: 2.839