Centraal – Khata

 • Dit onderwerp bevat 1 reactie, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 26/11/2019 om 12:40 door Luka.
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Reacties
 • #246805
  Luka
  Moderator

   Hatim (15) en Kamal (14), twee Marokkaans-Nederlandse jongens, zijn door omstandigheden in de jongensprostitutie beland.

   De tienerbroers gedragen zich thuis als brave schoolgangers, maar hebben ondertussen te dealen met schaamtegevoelens, chantage en agressie op straat. Als een van hen een bijzondere band ontwikkelt met een vaste klant, lijkt de situatie volledig te escaleren.

   Beklemmend televisiedrama waarin de mogelijkheid tot ontsnappen voor beide broers uit deze meedogenloze wereld steeds kleiner lijkt te worden. Dit verhaal is gebaseerd op ware gebeurtenissen en feiten uit de wereld van de jongensprostitutie in Nederland.

   Kijk de aflevering terug op
   Uitzending Gemist >>

   #246806
   Luka
   Moderator
   Topic starter

    Commentaar LSG

    Deze docu laat pijnlijk goed zien waar je als jongen in terechtkomt als je verzeild raakt in de jongensprostitutie. Erg herkenbaar voor mannen/jongens die dit meegemaakt hebben. Dus pas op, deze docu kan heel erg triggeren.

    Voor alle duidelijkheid, ‘verliefd’ worden op een pedo die lief voor je is terwijl de rest van je leven één bak ellende is, is geen liefde, hoewel het misschien wel zo lijkt/voelt. Dat is slechts een lichtpuntje in de harde wereld om je heen. Een lichtpuntje wat ook net zo hard weer afgepakt wordt als die man zijn interesse in je verliest.

    Ben jij slachtoffer van jongensprostitutie en zoek je steun bij het verwerken daarvan? Je bent van harte welkom op LSG!

   2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
   • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
   gasten online: 14 ▪︎ leden online: 3
   Lotteeh, Leentje, Chris
   FORUM STATISTIEKEN
   topics: 3.766, reacties: 21.156, leden: 2.812