Care to change

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 11/05/2020 om 15:18 door Mark.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #250405
  Mark
  Moderator

   caretochange.nl

   Care to Change is een GGZ instelling voor specialistische GGZ met vestigingen in Amsterdam, Emmeloord, Hilversum en Zeist. In behandeling bij Care to Change krijgen mensen die vastgelopen zijn en angst, somberheid en/of boosheid niet (meer) kunnen hanteren, multidisciplinaire ondersteuning.

   Herken je jezelf in onderstaand profiel?
   We willen bij Care to Change graag met je onderzoeken hoe jij bent vastgelopen. Wij hebben de ervaring dat mensen op pijnlijke gebeurtenissen in het heden nog hetzelfde reageren als ze dat als kind gedaan hebben. In stressvolle situaties bescherm je je door te vechten, vluchten of bevriezen wat kan inhouden dat je bij stress telkens weer boos wordt op jezelf of anderen, je gevoel wegstopt en wegloopt, of van de schrik verstart. Hoe je het op jonge leeftijd geleerd hebt, is meestal in het hier en nu nog steeds de eerste beweging.

   Hoe kun je jouw oude reactie veranderen?
   Wij willen graag met je uitzoeken wat je nu nodig hebt, zodat er werkelijk iets in jouw oude reactie op stress kan gaan veranderen en je kunt herstellen. Wij helpen je om nieuw inzicht te verwerven en je eigen kracht in te zetten met minder kritiek naar jezelf. Dat geeft zelfvertrouwen. Zo kun je de regie over je eigen leven weer nemen.

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 21 ▪︎ leden online: 1
  Lyn
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.787, reacties: 21.267, leden: 2.865