Brief aan Martijn Uittenbogaard

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Opinie & actualiteit Brief aan Martijn Uittenbogaard

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 14/06/2019 om 18:03 door Mark.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #240763
  Mark
  Moderator

   Hengelose bestuurder verboden pedoclub Martijn weer actief

   Op zijn eigen website maakt Uittenbogaard melding van de start van een nieuw initiatief op internet. “Waar mensen alleen welkom zijn als ze het erover eens zijn dat seks tussen volwassenen en kinderen legaal moet zijn.”

   Hij benadrukt dat anti-pedoseksuelen niet welkom zijn. “Zij vormen een bedreiging voor de vrijheid en vormen een bedreiging voor de rechten van kinderen en volwassenen, en de emancipatie van kinderen.”

   Lees het hele artikel op rtvoost.nl >>

   Naar aanleiding van dit artikel heb ik onderstaande brief aan Martijn Uittenbogaard op de Facebookpagina van mijn blog ‘De schaamte voorbij’ geplaatst. Mocht je het willen delen: GRAAG!

    

   Beste Martijn en andere pedoseksuelen,

   Mijn vader heeft hetzelfde achterlijke idee als jullie dat er niks mis is met seks tussen volwassen en kinderen. Maar ik heb nieuws voor jullie, ik was zo’n kind en kan jullie vertellen dat jullie het mis hebben. Misschien niet leuk voor jullie om te horen omdat het jullie zeepbel doorprikt, maar uit eigen ervaring weet ik dat:

   • de gezichtsuitdrukking van een kind tijdens seks,
   • de erectie van een jongen tijdens seks (en vochtig worden van een meisje tijdens seks),
   • het zelf contact zoeken van een kind met een volwassene die seks met hem heeft,
   • het niet tegenstribbelen van een kind tijdens seks met een volwassene
   • en zelfs het zelf aansturen op seks met een volwassene,

   NIET betekent dat een kind seks wil en lekker vindt, maar dat een kind BANG is.

   BANG dat jullie boos worden omdat papa en mama thuis ook al altijd boos op hem of haar zijn. BANG om jullie teleur te stellen omdat jullie zo zielig doen als hij of zij niet doet wat jullie willen. BANG jullie te verliezen omdat jullie misschien wel de enigen zijn die aandacht voor hem of haar hebben. BANG dat jullie hem of haar pijn doen als hij of zij niet meewerkt.

   Ik snap dat jullie een erectie (of vochtig geworden bij meisjes) uitleggen als seksuele opwinding, want jullie willen niks liever dan jezelf wijsmaken dat kinderen seks met jullie willen. Maar een erectie of vochtig worden betekent niet dat een kind opgewonden is, het betekent dat een kind BANG is! ANGST zorgt er namelijk voor dat de bloedvaten verwijden, waardoor er extra bloed naar de geslachtsdelen stroomt. Dáárom krijgen jongens een erectie en worden meisjes vochtig.

   Zo snap ik ook dat jullie jezelf wijsmaken dat de uitdrukking op het gezicht van kinderen die door jullie misbruikt worden, betekent dat kinderen seksueel opgewonden zijn. En dat niet tegenstribbelen, zelf telkens bij jullie teruggekomen en zelfs zelf aansturen op seks, betekent dat ze seks met jullie willen en fijn vinden. Maar in werkelijkheid zijn het allemaal tekenen van ANGST!

   Alles draait om ANGST, beste Martijn en andere pedoseksuelen. En daar maken jullie misbruik van, enkel en alleen om jullie eigen seksuele behoeften te bevredigen.

   Mijn vader vertelde mij vroeger letterlijk dat ik het fijn vond omdat ik een stijf piemeltje krijg. Hij vertelde me ook dat ik niemand mocht vertellen hoeveel wij ‘van elkaar hielden’, want andere mensen zouden dat niet begrijpen omdat ze bekrompen waren. Maar weet je, beste Martijn en andere pedoseksuelen, ik raakte er alleen maar van in de war. Want ik vond het niet fijn. Ik wilde geen seks met hem maar ik dacht dat het zo hoorde. Ik was bang dat hij me weg zou doen als ik zou weigeren. Ik was BANG. DOODSBANG.

   Dáárom verzette ik mij niet en liet ik hem zijn gang gaan. Dáárom kreeg ik een erectie die hij vervolgens tegen me gebruikte als bewijs dat ik het fijn vond. Dáárom kon ik het niet zien als seksueel misbruik en kon ik het ook tegen niemand vertellen. Dáárom dacht ik dat het allemaal aan mij lag. Dáárom hield ik hem de hand boven het hoofd.

   Die zogenaamde seksuele bevrijding van kinderen die hij, net als jullie, nastreefde, beheerst nu, jaren later, nog steeds mijn leven. In alle facetten van mijn leven, dus niet eens alleen op seksueel gebied. Hij heeft mij zijn seksualiteit opgedrongen en mij daarmee ernstig beschadigd. Net zoals jullie kinderen waar jullie seks mee hebben ernstig beschadigen.

   STOP daarom kinderen een volwassen seksuele beleving toe te kennen want jullie doen dat niet om de kinderen seksueel te ‘bevrijden’, maar enkel om je eigen seksuele behoeften te bevredigen. Geloof me, kinderen willen GEEN seks met volwassenen, ze willen enkel LIEFDE en AANDACHT. Als jullie echt om een kind geven, beperken jullie je daartoe en blijven jullie verder van een kind af!

   Groet,
   Mark

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 19 ▪︎ leden online: 7
  Kaia, Mark, Meliah, Ollybolly, Moderator, Lotteeh, Peer
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.760, reacties: 21.129, leden: 2.799