Blijf groep

 • Dit onderwerp bevat 1 reactie, 1 deelnemer, en is laatst bijgewerkt op 26/04/2019 om 16:48 door Mark.
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #216556
  Mark
  Moderator

  blijfgroep.nl

  Blijf Groep helpt om huiselijk geweld te stoppen. Ieder jaar zijn er in Nederland 200.000 slachtoffers van ernstig huiselijk geweld. Geen enkele andere vorm van geweld komt zó vaak voor. De maatschappelijke en persoonlijke gevolgen zijn enorm. Ook voor kinderen: zij zijn vaak de (stille) getuigen. Blijf Groep helpt om huiselijk geweld te stoppen. Wij bieden hulp aan alle betrokkenen: slachtoffers, getuigen, plegers en kinderen.

  Als de situatie thuis gevaarlijk wordt of dreigt te worden, neem dan contact met ons op via onze telefonische hulplijn. Samen met de hulpverlener bespreekt u dan wat er het beste kan gebeuren. Neem bij levensbedreigende situaties geen risico : bel 112.

  Slachtoffers uit heel Nederland die door huiselijk geweld niet thuis kunnen blijven, kunnen terecht in de crisisopvang. Ook kinderen zijn daar welkom. Binnen ons werkgebied zijn er ook noodbedden voor wie meteen opvang nodig heeft. En wie ernstig bedreigd wordt, kan naar een Safe House.

  Directe link naar hulp bij crisis >>

  #238679
  Mark
  Moderator
  Topic starter

  Wie is Blijf Groep, wat doen we en waarom? Deze korte animatiefilm praat je snel bij over de hulpverlening van Blijf Groep.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
gasten online: 27 ▪︎ leden online: 9
Moontje, Tienemuus, Mark, Nick, Helena1234, TessaxKol, Paul1970, Luka, Yana
FORUM STATISTIEKEN
topics: 2.421, reacties: 13.196, actieve leden: 1.194
Scroll Up