Behandelcentrum Trauma & Transitie

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Hulpverleningsinstanties Behandelcentrum Trauma & Transitie

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 14/04/2022 om 11:53 door LSG.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #271310
  LSG
  Beheer
  Topic starter

   centrumvoortransitie.nl

   Het behandelcentrum Trauma en Transitie is er voor mensen die in hun jeugd getraumatiseerd zijn geraakt en hierdoor in volwassenheid vastlopen. Wij richten ons op herstel van vertrouwen in en verbinding met jezelf en de ander.

   We bieden multidisciplinaire (ambulante) behandeling, waarbij we ons richten op denken, voelen en handelen, zowel vanuit het vergroten van kennis over de gevolgen van trauma, als het middels (vak)therapie ervarings- en lichaamsgericht behandelen van die gevolgen. We werken met positieve gezondheid, vanuit ervaringsdeskundigheid en betrekken bij voorkeur je naasten, uiteraard in overleg met jou. Ook hebben we oog voor je eigen leefomgeving en stemmen indien nodig de zorg af op de begeleiding, die je op sociaal maatschappelijk gebied ontvangt.

   We hebben een specialistisch aanbod voor volwassenen die als kind te maken hebben gehad met misbruik, mishandeling en/of verwaarlozing, bijvoorbeeld binnen familieverband, een instelling of binnen een georganiseerd netwerk. Je kunt uiteenlopende psychische klachten hebben ontwikkeld en als volwassen persoon op één of meerdere levensdomeinen problemen ondervinden en/of zijn vastgelopen, zoals werk, relaties, financiën, huisvesting. Je kunt bij ons terecht voor een volledige behandeling op maat of gebruik maken van een specifiek aanbod aanvullend op een al lopende behandeling.

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 22 ▪︎ leden online: 0
  No users are currently active
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.775, reacties: 21.206, leden: 2.838