Barry Atsma: vrouwen grijpen in mijn kruis

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Opinie & actualiteit Barry Atsma: vrouwen grijpen in mijn kruis

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 02/03/2018 om 19:32 door Mark.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #218635
  Mark
  Moderator

   Niet alleen mannen maken zich schuldig aan seksuele intimidatie of aanranding. Acteur Barry Atsma zegt met zijn vrouwelijke fans door de jaren heen ’bizarre dingen’ te hebben meegemaakt, onder meer tijdens ’Ladies Nights’ van zijn romantische komedies.

   „Ik herinner me momenten dat vrouwen te veel gingen drinken en met zijn zessen tegelijk voor me gingen staan. Ze zaten aan mijn kont en als het even kon, gingen hun handen ook nog naar mijn kruis. Lachen, gieren, brullen. En dan roepen: ben je nou verlegen?”

   Lees verder op telegraaf.nl >>

   Wat ben ik blij dat Barry Atsma het lef heeft dit hardop uit te spreken! Als mannen onder elkaar hebben we het er al vaker over gehad: ook vrouwen gaan over de schreef als het gaat over seksueel grensoverschrijdend gedrag. Sterker nog, vrouwen zijn daarin soms zelfs ongelooflijk brutaal en vervelend. Alsof wij mannen het maar leuk moet vinden dat zij ons, vaak ook nog en plein publique, in onze billen knijpen, in ons kruis grijpen of om de nek hangen, bedelend om een kus. En dan zwaar beledigd reageren als wij hen van ons afduwen omdat we van dat soort ongepast gedrag niet gediend zijn…

   Persoonlijk denk ik dat het tijd is dat de hele discussie over seksueel grensoverschrijdend gedrag losgetrokken wordt van het idee dat vrouwen vooral slachtoffer en mannen vooral pleger zijn. Zowel mannen als vrouwen dienen ‘nee’ te respecteren. Kappen dus dames, als een man het niet wil!

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 17 ▪︎ leden online: 3
  Leentje, Lotteeh, Trees50
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.766, reacties: 21.156, leden: 2.812