Deel je verhaal

Niets maakt zoveel duidelijk als ervaringsverhalen. Lotgenoten kunnen zich erin herkennen en niet-lotgenoten kunnen er meer begrip door krijgen. Daarom zoeken wij verhalen van mensen die slachtoffer zijn geweest van seksueel misbruik of seksueel geweld.

Wil jij je verhaal vertellen op onze site?

Schrijf het op en stuur het in via onderstaand formulier >>

Doorbreek het zwijgen en deel je ervaringen

Wij zoeken verhalen die laten zien wat de impact van seksueel misbruik en seksueel geweld op jouw leven is. En verhalen die laten zien wat reacties van mensen in je omgeving met jou doen. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn welkom.

Wat wij niet zoeken, zijn verhalen waarin je tot in detail vertelt wat je overkomen is. Of verhalen waarin je je boosheid op je dader, het rechtssysteem of hulpverleners eruit gooit. Uiteraard mag dit wel in het ledendeel van het forum of op de chat. Maar voor de website vinden wij dit soort verhalen niet geschikt. Wij behouden ons daarom het recht voor verhalen die wij niet geschikt vinden voor plaatsing op de website te weigeren. Meer hierover vind je in onze huisregels.

Voor wij jouw verhaal op de website plaatsen, kijken wij het na en halen taalfouten eruit. Als het nodig is voor de leesbaarheid, herschrijven wij de tekst soms ook een beetje. Maar wij veranderen niets aan de inhoud van je verhaal.

Natuurlijk vragen wij jou de aanpassingen goed te keuren voor we je verhaal op de website plaatsen. Hiervoor hebben wij jouw e-mailadres nodig. Uiteraard wordt dit niet op de site vermeld.

Informatie over de verwerking van je gegevens kun je lezen in ons privacybeleid. Op het plaatsen van verhalen zijn onze huisregels van toepassing. 

Stuur je verhaal in

  Naam *

  E-mail (wordt niet bij je verhaal op de website vermeld) *

  Titel van je verhaal *

  Voeg je verhaal toe als Word document of PDF

  Of type je verhaal hieronder

  Mogen wij je naam bij je verhaal vermelden? *
  janee

  Toestemming voor plaatsing en verwerking van gegevens

  * verplicht veld