Steun Lotgenoten Seksueel Geweld

LSG is een particulier initiatief van een groep lotgenoten. Wij ontvangen geen subsidie en kunnen alleen bestaan dankzij de vrijwillige bijdragen van mensen die LSG een warm hart toedragen. Voor het komend jaar hebben wij €200 nodig om de kosten die wij maken voor licenties en hosting te kunnen betalen.

Help jij mee dit bedrag bij elkaar te krijgen?

Reeds ontvangen
95%

Steun Lotgenoten Seksueel Geweld

Doneer

* Als je vanaf LSG een donatie wilt doen, word je doorgeleid naar één van onderstaande schermen op de website van PayPal:
  • een eenvoudig scherm waar je direct in kunt loggen op je PayPal account of een PayPal account aan kunt maken als je die nog niet hebt;
  • een uitgebreid scherm waar je, behalve inloggen op je PayPal account, ook direct met je creditcard kunt doneren.
Met name het uitgebreide scherm kan verwarrend zijn omdat er allerlei gegevens gevraagd worden die nodig zijn voor een creditcard donatie. Deze gegevens hoef je echter alleen in te vullen als je met creditcard wilt doneren. Om met PayPal te doneren, klik je bovenaan dit scherm op ‘inloggen’, ook als je nog geen PayPal account hebt. Je komt dan alsnog op het eenvoudige scherm waar je kunt inloggen met je PayPal account of een nieuwe PayPal account aan kunt maken.
Bij het aanmaken van een nieuwe account vraagt PayPal allerlei gegevens. Zij hebben deze nodig om betalingen die jij via PayPal doet, van jouw bankrekening of creditcard af te kunnen schrijven. De enige gegevens die wij van PayPal ontvangen, zijn je PayPal gebruikersnaam en het e-mailadres waarmee je bij PayPal hebt geregistreerd. Zowel PayPal als wij, houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Doneren via PayPal is daarmee 100% veilig. Meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens vind je in ons privacybeleid.
Houd er rekening mee dat het 1 tot 2 dagen kan duren voor je met een nieuwe PayPal account kunt betalen. Oók als je er direct geld op stort. Mogelijk kun je hierdoor pas enkele dagen na het aanmaken van je PayPal account je donatie doen.
Donaties aan LSG zijn niet fiscaal aftrekbaar.