Steun Lotgenoten Seksueel Geweld

Draag je LSG een warm hart toe? Deel onze donatie actie dan op Facebook en/of Twitter.

Lotgenoten Seksueel Geweld is een particulier initiatief dat volledig draait op de vrijwillige inzet van onze teamleden. Samen met onze leden hebben zij ervoor gezorgd dat LSG in twee jaar tijd uitgegroeid is tot het meest actieve lotgenotenplatform voor slachtoffers van seksueel geweld in Nederland en België.

2 jaar LSG

In 2019 is het aantal bezoekers op de website meer dan verdubbeld en ook het aantal leden is flink toegenomen. Inmiddels bezoeken dagelijks zo’n 600 mensen de website en loggen zo’n 75 leden — vrouwen én mannen — in. Sommigen lezen (nog) alleen mee op het forum en/of de chat, anderen nemen actief deel aan gesprekken. 

Dit vraagt om een uitbreiding van ons hosting-pakket zodat we meer dataverkeer aankunnen en meer opslagruimte hebben.

Daarom vragen wij jullie ons te steunen in de vorm van een PayPal donatie* aan support@lotgenotenseksueelgeweld.nl.

Ons streefbedrag is €200. Hiermee kunnen wij niet alleen de gewenste uitbreiding realiseren, maar ook onze andere kosten dekken. Zo zijn wij klaar voor het derde jaar LSG.

Ontvangen donaties 85%

Deze actie heeft slechts ten doel kosten die wij maken te dekken. De mogelijkheid ons te steunen zal na het bereiken van het streefbedrag dan ook weer uitgezet worden. Heb je nog geen PayPal account? Geen nood, tijdens het donatie proces kun je er gratis één aanmaken.

Doneer

* Als je vanaf LSG een donatie wilt doen, word je doorgeleid naar één van onderstaande schermen op de website van PayPal:
  • een eenvoudig scherm waar je direct in kunt loggen op je PayPal account of een PayPal account aan kunt maken als je die nog niet hebt;
  • een uitgebreid scherm waar je, behalve inloggen op je PayPal account, ook direct met je creditcard kunt doneren.
Met name het uitgebreide scherm kan verwarrend zijn omdat er allerlei gegevens gevraagd worden die nodig zijn voor een creditcard donatie. Deze gegevens hoef je echter alleen in te vullen als je met creditcard wilt doneren. Om met PayPal te doneren, klik je bovenaan dit scherm op ‘inloggen’, ook als je nog geen PayPal account hebt. Je komt dan alsnog op het eenvoudige scherm waar je kunt inloggen met je PayPal account of een nieuwe PayPal account aan kunt maken.
Bij het aanmaken van een nieuwe account vraagt PayPal allerlei gegevens. Zij hebben deze nodig om betalingen die jij via PayPal doet, van jouw bankrekening of creditcard af te kunnen schrijven. De enige gegevens die wij van PayPal ontvangen, zijn je PayPal gebruikersnaam en het e-mailadres waarmee je bij PayPal hebt geregistreerd. Zowel PayPal als wij, houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Doneren via PayPal is daarmee 100% veilig. Meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens vind je in ons privacybeleid.
Houd er rekening mee dat het 1 tot 2 dagen kan duren voor je met een nieuwe PayPal account kunt betalen. Oók als je er direct geld op stort. 
Donaties aan LSG zijn niet fiscaal aftrekbaar.