Praktijk voor hypnotherapie Soul & Senses (België)

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Hulpverleningsinstanties Praktijk voor hypnotherapie Soul & Senses (België)

  • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 28/07/2021 om 15:12 door LSG.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Auteur
    Reacties
  • #259859
    LSG
    Beheer
    Topic starter

      seksueelmisbruikverwerken.be

      Life belongs to you. Take it back!

      Ik help slachtoffers van seksueel misbruik in hun transformatieproces door middel van hypnotherapie en healingstechnieken.
      Want het geheim doorbreken is de eerste stap naar jouw nieuw begin.

      Je gaat gebukt onder schuld, schaamte en angst.
      De heftige shock waar je in terechtkomt na seksueel misbruik, verscheurt al jouw natuurlijke basisfuncties die je nodig hebt om als mens gezond te kunnen ontwikkelen. Je bent niet langer veilig in je eigen lichaam. De verbinding met jezelf en met anderen raakt verziekt. Omdat je niet meer op jezelf kan vertrouwen, leef je in constante angst. Door de vastgezette angstreflexen, verdwijnt jouw levenslust en spontaniteit. Je bent jouw kind-zijn verloren.

      Mensen kennen jou als de aanpasser, een welwillend persoon, lief en onduidelijk. Je staat steeds weer ten dienste van anderen en hun wil gaat telkens voor. Je bent de overlever en de vechter! Maar jouw verzet heeft geen enkel effect. Jouw echte ‘ja’ en ‘neen’ is gebroken. Je blijft rondhangen in de vragen: Wie ben ik? Wat wil ik eigenlijk zelf?

      Intern is er een oorlog aan de gang. Je pijnigt en verlamt jezelf voortdurend met kritiek van binnenin. Je bent beschadigd, je wil het uitschreeuwen, maar jouw keel zit vast…

      Neem de regie terug in handen!
      Door het geheim te onthullen, zet je de eerste stap naar jouw EIGEN identiteit, jouw EIGEN leven. Je doorbreekt de ketting van isolement, vindt jouw eigen wil terug en herontdekt de onschuld van het innerlijke kind in jou. Je kan opnieuw VOELEN en genieten van de kleine dingen. Een wereld van bevrijding en hernieuwde kracht ligt op jou te wachten.

      Misschien is dit wel waar je op wachtte… Misschien is nu de tijd aangebroken dat je kiest voor een duidelijke ‘JA’! Diep vanbinnen weet jouw hart het antwoord al. Het enige wat je hoeft te doen, is die ene stap te zetten. En wanneer je dat doet, sta ik klaar om je op te vangen aan de andere kant.

    1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
    • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
    gasten online: 19 ▪︎ leden online: 1
    Lotteeh
    FORUM STATISTIEKEN
    topics: 3.769, reacties: 21.173, leden: 2.817