Praktijk Waterland in Purmerend

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst bijgewerkt op 28/07/2018 om 22:26 door Mark.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #225198
  Mark
  Moderator

  waterlandpraktijk.nl

  Wil je zonder gedoe van wachtlijsten en procedures nu eindelijk een deskundige en ervaren therapeut?

  Iemand die van alle markten thuis is, bij wie niets menselijks raar of vreemd is, met ervaring, kennis, humor (zo nodig) en relativeringsvermogen? Die zich niet laat leiden door de standaard behandelprotocollen, maar afstemt op jouw karakter en persoon, jouw persoonlijke omstandigheden, behoeften en kan aansluiten bij jouw oplossingsmogelijkheden. Die kan confronteren en zich niet om de tuin laat leiden, maar altijd volkomen betrouwbaar, vertrouwelijk en discreet is?

  Of zoek je naar een ervaren trainer/opleider/coach op het gebied van psychotherapie, seksualiteit, seksueel misbruik, hypnotherapie, innerlijk zelfbestuur, kindertherapie of autogene training? Ook hier leveren wij maatwerk.

  Wij zijn geen grote instelling, maar twee cliëntvriendelijke privépraktijken op een comfortabele locatie waar je snel en discreet terecht kunt, met de keuze uit een mannelijke of een vrouwelijke therapeut.. Wij zijn altijd gemakkelijk bereikbaar en kunnen gezamenlijk sessies/gesprekken doen om gewogen deskundig advies te geven. Dank zij onze kleinschaligheid is er de zekerheid dat er geen onverwachte wisseling van behandelaar voorkomt in een traject.

  Er is geen verwijsbrief nodig. Vergoeding vanuit het aanvullende pakket is mogelijk afhankelijk van afgesloten zorgverzekering. De therapeuten werken integratief, dat betekent dat verschillende therapievormen en deskundigheden door/naast elkaar gebruikt kunnen worden, bij alle dimensies van het leven.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
gasten online: 16 ▪︎ leden online: 1
Liz4321
FORUM STATISTIEKEN
topics: 2.493, reacties: 13.601, leden: 1.275
Scroll Up