Gezocht: mensen die mee willen werken aan mijn onderzoek ‘Hoe kan een sociaal werker iemand helpen die seksueel misbruikt is?’

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Oproepjes Gezocht: mensen die mee willen werken aan mijn onderzoek ‘Hoe kan een sociaal werker iemand helpen die seksueel misbruikt is?’

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst bijgewerkt op 04/06/2019 om 14:48 door Mark.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #240467
  Mark
  Moderator

  Ik ben Kelly, een student op de Hogeschool Utrecht. Ik studeer de opleiding Social Worker. Ik wil graag willen werken als ervaringsdeskundige met mensen die seksueel misbruikt zijn omdat ik wil helpen en steunen met ervaring. Ik heb zelf ook geworsteld met psychologen die makkelijk konden praten want zij hebben het niet ervaren. Mij heeft het geholpen dat ik met iemand sprak die ook wist hoe het voelt.

  Ik doe een onderzoek naar mensen die willen weten wat helpt om de gebeurtenis een plekje te kunnen geven of het te kunnen verwerken. Ook doe ik onderzoek naar mensen die het al een plekje hebben gegeven en/of verwerkt hebben en op welke manier zij dit gedaan hebben. Ik zou graag in contact willen komen met diegene via wat jijzelf fijn vind. Dit mag via de chat, app, telefoon, mail of in het echt zijn. Ik waarborg de privacy door middel van een andere naam te gebruiken in verslagen en verhalen die liever niet opgeschreven worden in mijn verslag. Ook zal ik geen contactgegevens uitwisselen met anderen. En wil ik benadrukken dat je zelf mag bepalen wat je tegen me zegt. Ook als ik wat vraag hoeft je daar geen antwoord op te geven. Ik respecteer alles en iedereen.

  Wat ik met de informatie doe is een antwoord te kunnen geven op mijn vraag: Hoe kan een social worker iemand helpen die seksueel misbruikt is? De antwoorden onderbouw ik door verschillende bronnen op te zoeken zoals wetenschappelijke bronnen, interviews met ervaringsdeskundige en psychologen/wetenschappers.

  Het zou een enorme eer zijn als iemand met mij zou willen praten!

  Groetjes, Kelly
  kellysnellens@hotmail.com

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
gasten online: 12 ▪︎ leden online: 1
LSG
FORUM STATISTIEKEN
topics: 2.269, reacties: 12.562, actieve leden: 1.075