Mind enquête: Landelijk Meerjarenprogramma Depressiepreventie

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Oproepjes Mind enquête: Landelijk Meerjarenprogramma Depressiepreventie

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst bijgewerkt op 09/06/2019 om 18:46 door Luka.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #240636
  Luka
  Moderator

  MIND werkt mee aan het landelijk Meerjarenprogramma Depressiepreventie. 

  Vanuit MIND willen we onderzoeken hoe we kunnen voorkomen dat mensen een depressie krijgen. We willen graag weten wat mensen van 18 jaar of ouder met somberheidsklachten of depressieve klachten en hun naasten in de praktijk écht helpt, wat niet en welke tips zij hebben.

  Het gaat niet alleen om goede zorg van de huisarts, de Praktijkondersteuner GGZ (POH GGZ) en de psycholoog. Het gaat ook om preventie. Preventie is voorkomen dat u klachten krijgt of dat uw klachten erger worden. Dat begint al vóórdat u aanklopt bij een hulpverlener en stopt niet na afloop van behandeling.

  De vragenlijst gaat over uw ervaringen met de zorg, wat u zelf en mensen in uw omgeving doen (of deden) om te herstellen en hoe u klachtenvrij kunt (kon) blijven. De vragenlijst is ook voor naasten, hun vragen en hun ervaringen.

  Het invullen duurt ongeveer 15 minuten afhankelijk van uw situatie. U hoeft geen naam in te vullen en uw antwoorden worden anoniem verwerkt.

  Wilt u uw ervaringen en suggesties geven?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
gasten online: 13 ▪︎ leden online: 1
Whoami
FORUM STATISTIEKEN
topics: 2.269, reacties: 12.562, actieve leden: 1.075