Deelnemers gezocht voor onderzoek naar de relatie tussen leefstijlfactoren en de Bipolaire Stoornis

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Oproepjes Deelnemers gezocht voor onderzoek naar de relatie tussen leefstijlfactoren en de Bipolaire Stoornis

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door LSG 07/02/2019 om 21:30.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #234217

  LSG
  Beheer

  Hallo allemaal,

  Wij zijn van hogeschool Rotterdam, en wij doen een onderzoek naar de relatie tussen leefstijlfactoren en de Bipolaire Stoornis. Om dit te onderzoeken hebben wij een enquête opgesteld. Het doel van deze enquête is het onderzoeken van de invloed van de Bipolaire Stoornis op verschillende leefstijlfactoren zoals bijvoorbeeld voeding, lichaamsbeweging en roken, maar ook wat de invloed van deze leefstijlfactoren op de Bipolaire stoornis is.

  Voor dit onderzoek zijn wij op zoek naar personen waarbij een Bipolaire Stoornis is gediagnosticeerd, om deze reden hebben wij u benaderd. De reden dat u dit bericht lezen is omdat wij uw hulp nodig hebben. Zou u voor ons via de onderstaande link, de enquête willen invullen?

  Wij willen vooropstellen dat deze enquête volledig anoniem is. Met het invullen van deze enquête geeft u toestemming voor het gebruik van de door u ingevulde antwoorden in ons onderzoek. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten.

  Naar het onderzoek >>

  We willen u alvast hartelijk bedanken voor uw bijdrage aan ons onderzoek, en willen u laten weten dat u ons hier enorm mee helpt.

  Hartelijk dank namens,

  Mirjam Dorland
  Nikky Hamerslag
  Ezgi Görür
  Shirley Khai
  Sandra Weenink

  Eerstejaars studenten Medische Hulpverlening, Hogeschool Rotterdam

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

gasten online: 12 ▪︎ leden online: 0
No users are currently active
FORUM STATISTIEKEN
topics: 1.501, berichten: 8.629, actieve leden: 436