4voorFier – Kom in actie voor kwetsbare kinderen en jongeren

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Oproepjes 4voorFier – Kom in actie voor kwetsbare kinderen en jongeren

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door Luka 09/01/2019 om 20:50.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #233028

  Luka
  Moderator

  Kom jij in actie voor kwetsbare kinderen en jongeren?
  Ieder jaar helpen we bij Fier honderden kinderen en jongeren uit Nederland die te maken hebben met geweld, verwaarlozing en uitbuiting. Door armoede en de lastige situaties waarin ze opgroeien zijn ‘gewone’ dingen voor hen vaak niet vanzelfsprekend. Kleding, schoolspullen, maar ook het vieren van een verjaardag, zwemles, sporten, een maatje en de kans om nieuwe dingen te leren. Naast een veilige plek en zorg zijn juist deze ‘gewone dingen’ zo belangrijk voor deze kinderen en jongeren.

  Wij starten daarom deze decembermaand de actie 4voorFier, omdat wij vinden dat zij net als ieder kind meetellen en recht hebben op kansen in onze maatschappij! De actie loopt een jaar lang.

  Help jij mee?
  Wij kunnen jouw hulp hard gebruiken. We vragen je om een donatie en 4 mensen uit je omgeving te motiveren dit ook te doen. Als zij op hun beurt ook 4 mensen vragen en zij vervolgens hetzelfde doen, zorgen we samen voor een positieve toekomst voor deze kinderen! Wil je meer doen? Dat kan! Kijk op onze Kom in actie pagina voor concrete ideeën en promotiematerialen.

  Meer weten waarom deze actie zo hard nodig is, waaraan we het ingezamelde geld besteden, wat Fier is en voor welke kinderen en jongeren deze actie bedoeld is? Kijk dan hier.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

gasten online: 10 ▪︎ leden online: 1
Muurbloem
FORUM STATISTIEKEN
topics: 1.289, reacties: 6.101, leden: 339