Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Talking Circle Gorinchem

13 april 2022, 10:00 - 12:00

€5

Volgens een oude Indiase traditie houden wij Talking Circles. In een circle ben je omringd met lotgenoten die je steunen en is er professionele begeleiding aanwezig om het proces in goede banen te leiden. Je spreekt in een veilige omgeving en alleen als je de talking stick in je handen hebt. De anderen luisteren naar je verhaal.

De verbondenheid en compassie onder de deelnemers is groot door de herkenbaarheid van de verhalen. De angst en de spanning is soms voelbaar wanneer deelnemers hun verhaal vertellen, maar de opluchting en de kracht die zij daarna voelen, is het meer dan waard.

Praten is een eerste stap in je verwerkingsproces. Wij zijn ons bewust dat alleen je verhaal vertellen, niet voldoende is om deze pijnlijke ervaring een plek in je leven te geven. De Talking Circle is een praatgroep en geen therapiesessie. De aanwezige professionals kunnen je handvatten bieden over het verdere verloop van je verwerkingsproces.

  • een Talking Circle duurt gemiddeld 2 uur;
  • er worden op verschillende plaatsen in het land Talking Circles gehouden;
  • er zijn maximaal acht deelnemers;
  • er is professionele begeleiding.

Talking Circle Gorinchem

Groepsleider Talking Circle Dordrecht

Hallo, ik ben Vicky Bergman en ik ben de groepsleider van de Talking Circle Gorinchem.

Als geen ander weet ik hoe het is om slachtoffer te zijn van (seksueel) geweld. Ik zat zelfs tien jaar bij een sekte. Inmiddels ben ik hersteld en geef nu zelf trainingen: op eigen kracht vooruit – herstellen doe je zelf.

Door te praten over je ervaringen geef je ze een plek en kan je je vrijmaken van je belemmeringen uit het verleden. Graag wil ik je hierbij ondersteunen in een talking circle in Gorinchem.

Kosten

De kosten die aan de Talking Circles zijn verbonden, bedragen €5,00 per keer. Dit bedrag geef je aan de groepsleider van de talking circle, op de dag van je deelname.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met Vicky via info@projectspeaknow.nl.

Meld je aan >>

Gegevens

Datum:
13 april 2022
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€5
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
talkingcircles.nu/gorinchem

Locatie

Samen één Gorinchem
Voerman straat 2
Gorinchem, 4204 RJ
+ Google Maps

Organisator

Stichting Project Speak Now
E-mail:
info@projectspeaknow.nl
Site:
www.projectspeaknow.nl