Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Talking Circle Gorinchem

5 april, 13:00 - 15:00

€5

Wat is een Talking Circle

Volgens een oude Indiase traditie houden wij Talking Circles. In een circle ben je omringd met lotgenoten die je steunen en is er professionele begeleiding aanwezig om het proces in goede banen te leiden. Je spreekt in een veilige omgeving en alleen als je de talking stick in je handen hebt. De anderen luisteren naar je verhaal.

De verbondenheid en compassie onder de deelnemers is groot door de herkenbaarheid van de verhalen. De angst en de spanning is soms voelbaar wanneer deelnemers hun verhaal vertellen, maar de opluchting en de kracht die zij daarna voelen, is het meer dan waard.

Praten is een eerste stap in je verwerkingsproces. Wij zijn ons bewust dat alleen je verhaal vertellen, niet voldoende is om deze pijnlijke ervaring een plek in je leven te geven. De Talking Circle is een praatgroep en geen therapiesessie. De aanwezige professionals kunnen je handvatten bieden over het verdere verloop van je verwerkingsproces.

  • een Talking Circle duurt gemiddeld 2 uur;
  • er worden op verschillende plaatsen in het land Talking Circles gehouden;
  • de kosten van deelname bedragen 5 euro per Talking Circle;
  • er zijn maximaal acht deelnemers;
  • er is professionele begeleiding.

Talking Circle Gorinchem

Groepsleider Talking Circle Gorinchem

 

Hallo, ik ben Vicky Bergman en ik ben de groepsleider van de Talking Circle Gorinchem. Als geen ander weet ik hoe het is om slachtoffer te zijn van (seksueel) geweld, ik zat zelfs tien jaar bij een sekte. Inmiddels ben ik hersteld en geef nu zelf trainingen: ‘op eigen kracht vooruit – herstellen doe je zelf’.

Door te praten over je ervaringen geef je ze een plek en kan je je vrijmaken van je belemmeringen uit het verleden. Graag wil ik je hierbij ondersteunen in een talking circle in Gorinchem.

 

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met Vicky via info@projectspeaknow.nl. De kosten voor deelname aan de Talking Circle kun je tijdens de Talking Circle aan de groepsleider geven.

Meld je aan >>

Gegevens

Datum:
5 april
Tijd:
13:00 - 15:00
Kosten:
€5
Evenement Categorie:
Website:
www.talkingcircles.nu

Locatie

Talking Circle Gorinchem
Koningstabelstraat 5
Gorinchem, 4205 JJ
+ Google Maps

Organisator

Stichting Project Speak Now
E-mail:
info@projectspeaknow.nl
Website:
www.projectspeaknow.nl