Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Talking Circle Dordrecht

10 december, 09:30 - 11:30

gratis

Volgens een oude Indiase traditie houden wij Talking Circles. In een circle ben je omringd met lotgenoten die je steunen en is er professionele begeleiding aanwezig om het proces in goede banen te leiden. Je spreekt in een veilige omgeving en alleen als je de talking stick in je handen hebt. De anderen luisteren naar je verhaal.

De verbondenheid en compassie onder de deelnemers is groot door de herkenbaarheid van de verhalen. De angst en de spanning is soms voelbaar wanneer deelnemers hun verhaal vertellen, maar de opluchting en de kracht die zij daarna voelen, is het meer dan waard.

Praten is een eerste stap in je verwerkingsproces. Wij zijn ons bewust dat alleen je verhaal vertellen, niet voldoende is om deze pijnlijke ervaring een plek in je leven te geven. De Talking Circle is een praatgroep en geen therapiesessie. De aanwezige professionals kunnen je handvatten bieden over het verdere verloop van je verwerkingsproces.

  • een Talking Circle duurt gemiddeld 2 uur;
  • er worden op verschillende plaatsen in het land Talking Circles gehouden;
  • er zijn maximaal acht deelnemers;
  • er is professionele begeleiding.

Talking Circle Dordrecht

Groepsleider Talking Circle Dordrecht

Hallo, ik ben Irene Voorbij en ik ben de groepsleider van de Talking Circle Dordrecht. Als professional werk ik als trainer en coach met onder andere ervaringswerkers van seksueel geweld en zie hoe ingrijpend misbruik is. Steeds opnieuw sta ik versteld wat lotgenoten voor elkaar kunnen betekenen wanneer zij hun ervaring delen. Ik vind het moedig en krachtig als mensen in een veilige omgeving hun verhaal onder woorden brengen

Wil jij een steuntje in de rug? Je bent van harte welkom en ervaar zelf wat delen met je kan doen.

Kosten

Normaal gesproken bedragen de kosten die aan de Talking Circles zijn verbonden €5,00 per keer. Deze Talking Circle is echter gratis, omdat Vivenz alle kosten hiervoor sponsort.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met Irene Voorbij via irene@projectspeaknow.nl.

Meld je aan >>

Gegevens

Datum:
10 december
Tijd:
09:30 - 11:30
Kosten:
gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
talkingcircles.nu/dordrecht

Locatie

Stichting MEE Vivenz
Johan de Witstraat 40A
Dordrecht, 3311 LM
+ Google Maps

Organisator

Stichting Project Speak Now
E-mail:
info@projectspeaknow.nl
Site:
www.projectspeaknow.nl