Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Partnerdag voor vrouwen die leven met een seksueel misbruikte man – Reeuwijk

12 februari 2022, 10:00 - 16:00

€100

Wanneer je partner bent van een man die in zijn jeugd seksueel is misbruikt, heeft dit ook veel impact op je eigen leven. De gevolgen van seksueel misbruik voor een man zijn langdurig en ingrijpend. Het heeft invloed op zijn ontwikkeling, emoties, intimiteit, seksualiteit, conflictbeheersing en omgaan met grenzen. Als partner merk je daar veel van en kan dit eenzaamheid, verdriet, boosheid en vragen met zich meebrengen.

Dit kun je verwachten

Kennis en inzichten: wat zijn de gevolgen voor een man, wat merk ik daarvan, hoe komt het dat hij zich gedraagt zoals hij zich gedraagt, waarvan ben ik beroofd, wat gebeurt er bij een man in zijn proces van herstel?

Delen en ontmoeten: je bent niet de enige die dit meemaakt. Herkennen en erkennen draagt bij aan de veerkracht van vrouwen.

Werken: na kennis en ontmoeting je eigen positie opnieuw bepalen. Welke rol kan/moet ik innemen, hoe ga ik goed voor mezelf zorgen, wie mag mij steunen, hoe ga ik grenzen stellen aan het gedrag van mijn partner?

Deze groep wordt begeleid door Henriette van Haaften-van Noort, ervaringsdeskundige partner, en Annemieke Janssen-Begeer, contextueel therapeut.

Praktische zaken

  • Aanmelden kan via info@herstelenleef.nl.
  • De groep gaat door bij minimaal 6 deelnemers.
  • De prijs bedraagt €100 en dat is inclusief koffie, thee, versnapering en lunch.

Gegevens

Datum:
12 februari 2022
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€100
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
metcompassie.com/partnergroep

Locatie

Praktijk van Haaften
Fokkerstraat 18
Reeuwijk, 2811 ER
+ Google Maps
Telefoon:
06 30452505
Site:
www.metcompassie.com

Organisatoren

Praktijk van Haaften
Praktijk Herstel en leef