Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

NAE Socialwalk, tijdens World Eating Disorders Action Day

2 juni, 10:00 - 12:30

€9,99

2 Juni 2019 wordt alweer de 4e World Eating Disorders Action Day (WEDAD) georganiseerd. In samenwerking met Socialrun #Stapsamenvooruit organiseert de WEDAD-commissie van de NAE op deze dag de NAE Socialwalk.

Ben jij ouder, broer, zus, partner, opa, oma, vriend of vriendin van iemand met een eetstoornis? Of heb je zelf een eetstoornis (gehad)? Misschien ben je wel behandelaar. In elk geval wil jij je ook inzetten om eetstoornissen de wereld uit te helpen! Loop met ons mee bij de NAE Socialwalk. Samen vragen wij om aandacht. Aandacht voor wat eetstoornissen doen met iemand, met een gezin, met een vriendschap of relatie.

Programma

Van af 11:00 uur wandelen we gezamenlijk een route door het park Park Sonsbeek in Arnhem. We lopen een afstand van 3.333 meter (voor de minder validen is er een rolstoel route), ongeveer een uur wandelen. Onderweg zijn er mogelijkheden voor rustplaatsen, er is een markt en er zijn toiletten. Na afloop is er om 12.30 uur een gezamenlijke afsluiting bij Informatiecentrum de Molenplaats.

Voor, tijdens en na de NAE Socialwalk zijn er diverse activiteiten in het kader van de wereldeetstoornisdag (World Eating Disorders Action Day, WEDAD).

Om 12:30 uur is er een gezamenlijke afsluiting bij Informatiecentrum ‘de Molenplaats’

Praktische informatie

We zien je graag op 2 juni aanstaande!

 

Gegevens

Datum:
2 juni
Tijd:
10:00 - 12:30
Kosten:
€9,99
Evenement Categorie:
Website:
www.naeweb.nl/naesocialwalk/programma

Locatie

Natuurpad Zypendaal
Zijpendaalseweg 40
Arnhem, 6814 CL
Website:
www.ivn.nl/afdeling/arnhem/natuurpad-zypendaal

Organisator

Nederlandse Academie voor Eetstoornissen
Telefoon:
06-82696819
E-mail:
bureau@naeweb.nl
Website:
www.naeweb.nl