Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dag van het Misbruikte Kind

19 september, 10:00 - 17:00

€35

Op zaterdag 19 september organiseert Revief de jaarlijkse lotgenotendag de Dag van het Misbruikte kind. Op deze dag staan we bewust stil bij het misbruikte kind in ons. We maken contact met onze kwetsbaarheid én onze kracht. Deze dag staat in het teken van ontmoeten en delen. In de ochtend is er een lezing, daarna het rozenritueel en na de uitgebreide vegetarische lunch zijn er verschillende workshops waar je je vooraf voor in kunt inschrijven. We sluiten zoals altijd af met een hapje en een drankje.

Voor wie?

Zowel mannelijke als vrouwelijk lotgenoten zijn van harte welkom. Door de aard van ons verleden kunnen we makkelijk getriggerd worden, maar we zijn hier allemaal voor hetzelfde: erkenning en herkenning van onze eigen pijn en onze eigen kracht. Wees gerust dat het team van Revief de veiligheid van iedereen in de gaten houdt en waar nodig ook waarborgt.

Op onze lotgenotendag worden ook de partners/begeleiders van lotgenoten niet vergeten. Ook voor deze groep hebben wij in de middag een workshop voor partners/begeleider. Dit jaar wordt deze workshop gegeven door het echtpaar Cor en Henriette van Haaften.

Locatie

De Dag van het Misbruikte Kind zal traditiegetrouw weer plaatsvinden op Landgoed de Horst in Driebergen, De Horst 1, 3971 KR Driebergen.

Aanmelding

De voorlopige prijs van deelname is € 35, voor mensen met een uitkering is dit € 17,50 en voor donateurs is dit € 30. Is die prijs nog steeds bezwaarlijk, neem dan even contact met ons op via email. Wil je voor iemand anders betalen? Dat kan natuurlijk ook en wordt erg gewaardeerd. Je aanmelding is definitief wanneer na aanmelding het bedrag is overgemaakt op Rabobank rekeningnummer 37.43.00.356 van Stichting Revief. (Prijs van deelname kan door eventuele prijswijzigingen bij de Horst, nog veranderen)

Aanmelden kan tot 5 september 2020. 

Gegevens

Datum:
19 september
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€35
Evenement Categorie:
Site:
revief.nl/dag-van-het-misbruikte-kind-2020/

Locatie

Landgoed de Horst
De Horst 1
Driebergen-Rijsenburg, 3971 KR
Telefoon:
0343 556 455
Site:
www.landgoeddehorst.nl

Organisator

Stichting Revief
E-mail:
info@revief.nl
Site:
revief.nl
Scroll Up