Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dag van het Misbruikte Kind

17 september, 10:00 - 17:00

Op 17 september 2022 organiseert werkgroep Revief voor de 10e keer de lotgenotendag ‘Dag van het Misbruikte kind’. Vanaf 10:00 uur ontvangen zij je graag met koffie of thee. Na het gezamenlijke ochtendprogramma en de verzorgde lunch kun je ‘s middags een workshop naar keuze volgen. De dag wordt rond 16.30 uur afgesloten met een hapje en een drankje. 

Waar en wanneer

Deze dag zal plaatsvinden op zaterdag 17 september 2022. Ook dit jaar zijn wij weer te gast bij Landgoed De Horst, De Horst 1 te Driebergen. Een fijne locatie waar wij inmiddels al zo’n 7 jaar onze lotgenotendagen organiseren.

Kosten

Voor deelname vragen we een bijdrage van €35. Donateurs betalen €30,00. Heb je een laag inkomen of een uitkering, dan betaal je € 17,50. Is die prijs nog steeds bezwaarlijk, neem dan even contact met ons op via email: info@revief.nl.

De prijs is inclusief koffie/thee, lunch, hapjes en drankjes gedurende de hele dag.

Meedoen?

Aanmelden kan t/m 3 september 2022 via het aanmeldformulier op onze website.

Na aanmelding ontvang je direct een bevestiging maar je deelname is pas definitief als wij ook je betaling hebben ontvangen. Informatie over de betaling staat in de antwoordmail die je ontvangt na aanmelding. Let op, deze mail kan in je spam terecht komen.

Uitgebreide informatie over de dag en de workshops, krijg je begin september toegestuurd. Tevens krijg je dan de mogelijkheid om je workshop-keuze door te geven.

Partners en begeleiders

Partners en begeleiders zijn welkom maar moeten zich wel aanmelden. Ze worden automatisch ingedeeld bij de partner-workshop. Alle overige workshops zijn alleen voor lotgenoten toegankelijk.

Werkgroep Revief is een onderdeel van stichting Misbruikt!

Gegevens

Datum:
17 september
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Site:
revief.nl/dag-van-het-misbruikte-kind-2022

Locatie

Landgoed de Horst
De Horst 1
Driebergen-Rijsenburg, 3971 KR
+ Google Maps
Telefoon:
0343 556 455
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Werkgroep Revief
E-mail:
info@revief.nl
Bekijk de site van Organisator